Tanulóink mondták 2019-ben

Ardmore - University of Bath
...Elképesztő volt  a nyelvtábor,olyan dolgokat tanultam amikkel a jövőben majd tudok magamon segíteni és másokat is. Rengeteget tanultunk,táncoltunk,szórakoztunk és kirándultunk. Nagyon rendesek voltak a tanárok és tényleg szószerint segítőkészek voltak. Bármi baj volt,mindig volt valaki,bármi kérdésünk volt,mindig volt valaki. Fantasztikus élmény volt. A búcsúzás kicsit rossz volt,hisz két hét az nem csak két hét volt. Nagyon össze szoktunk a csapattal,mindig megértettük egymást. Jövőre ismét tervben van ez a tábor!
Balley Ingrid
 
English in a Castle
...Réka nagyon jól érezte magát az angliai nyelvi táborban. Élményekkel gazdagon, nyelvtudásban  sokat fejlődve érkezett haza. A város elbűvölte, az iskolában a tanítás játékossága, érdekessége, s az, hogy a nyelvben jobbakat gyorsan kiemelve,külön,kis csoportban tanították ( 3-an voltak a csoportban), a délutáni programok, a fogadó család kedvessége, igyekezete mind hozzájárultak ahhoz, hogy hazaérve közölte, szívesen maradt volna még.
Köszönjük az Önök segítségét, a pontos, precíz tájékoztatást.
Szeptember 14-én Réka megpróbálja a felsőfokú nyelvvizsgát. Döntésében a kéthetes nyelvi tábor játszotta a főszerepet. S reméljük a legjobbakat.
További munkájukhoz sok sikert, s Rékához hasonlóan elégedett diákokat kívánok!
Köszönettel: Gyöngyösiné Bihal Beáta
 
English in Chester
...Hanna szerencsésen hazaérkezett szombaton. 
Hostfamily
Nagyon jól érezte magát, a család kedves volt, a szobája tiszta és kényelmes, az ellátással meg volt elégedve. 
Iskola
Jólszervezett, nagyon jó volt az egész hét programfelépítése, tetszett Hannának a tanóra is.
Szülőként nagyon nagy biztonságot adott, hogy láttam a heti programot illetve, hogy a gyerekeket felügyelték (a host family ismerte a programot).
Utazás, transzfer
Transzfer tudott a járatkésésről, várta őket, minden rendben volt.
Összességében, nagyon jó választás volt ez az iskola, Chester gyönyörű, kellően átlátható kisváros.
Köszönettel: Póczos Marianna
 
International Language Homestays
...Boróka nagyon jól érezte magát a táborban.
Minden rendben volt az utazással/transzferrel, a taxisofőr kedves és segítőkész volt. A befogadó családdal maximálisan meg voltunk elégedve, gondoskodóak, figyelmesek voltak, háziállataik is vannak, aminek Boróka külön örült. Az általuk biztosított étkezések finomak, változatosak és bőségesek voltak. A tábor ideje alatt végig tartottuk a kapcsolatot emailen keresztül, bármilyen kérdésünk volt, azonnal válaszoltak.
Borókának tetszett a nyelvórák felépítése, tematikája, különösen a második héten beszélgettek sokat, hisz csak hárman voltak a csoportban nagyjából azonos szintű tudással. Az első héten egy spanyol csapattal dolgoztak együtt, akik kevesebb ideje tanultak angolul, így azon a héten A1 és A2-es szint között mozogtak.
A délutáni szabadidős programok változatosak, érdekesek voltak.  
Egyszóval teljes mértékben elégedettek vagyunk, Boróka bármikor újra visszamenne.
Önöknek köszönjük a segítséget!
Üdvözlettel:
Takács Enikő
 
KE Foundation
...Kamilla nagyon jól érezte magát, élete legjobb döntése volt, hogy részt vett ezen a programon :)
Mostanra határozott elképzelése van, hogy melyik egyetemre és milyen szakra szeretne menni továbbtanulni. :D

Köszönjük a szervezésben nyújtott segítséget, remélem még lesz közös utunk együtt.
Üdvözlettel:
Káldi Szilvi
 
Kingsway English Centre
...Köszönöm az érdeklődést, a nyelvtanfolyam nagyon jó volt. Kiváló tanárok, igényes, szép környezet. Ami igazán jó volt, hogy tényleg csak felnőttek voltak a tanulók, illetve a kis csoportos órák nagyon intenzívek voltak.
Köszönöm a közreműködésüket, minden jót kívánok Önöknek.
Üdvözlettel
Buchalter Nóra
 
Shebbear College

...visszatért a fiam a Shebbearből és nagyon jól érezte magát. Érdekes módon neki az angolokkal együtt tanulás tetszett jobban, sajnálta is, hogy abból csak heti 2 nap volt. Persze az International-ekkel is remek programjaik voltak. Jött egy egész csapat gyerek Sanghaiból, velük is jól összebarátkozott. A boarding lét is tetszett neki.

Nagyon szeretne visszamenni jövőre.

Köszönöm a segítségüket, remek lehetőséget kaptunk!

Üdvözlettel, 

Fehér Helga

 
Hilderstone College

...Zsófi hazaérkezett az angliai nyelvtanfolyamról.

Szeretném megköszönni, mert fantasztikus élményekkel tért haza!!!

Minden tökéletes volt.

Profi szervezés, profi utaztatás/transzfer, profi nyelvtanfolyam/tanárok, jól szervezett programok. Tökéletes homestay!!!!! Kiváló szállás, tiszta, rendezett család, aki szeretetteljesen bánt Zsófival, fantasztikusan főzött a házigazda. Tényleg úgy volt, ahogy kívántátok : „Jó út, sok élmény és rengeteg új barát.”

Az angol tudása ugrásszerűen fejlődött, most készül a középfokra.

Egyszerűen lenyűgöző a  kisváros, kedves, élhető, tiszta és rendezett.

Mindenkinek ajánlani foglak benneteket!

Még egyszer nagyon köszönöm.

Szeretettel

Földi Anett (Nagy Zsófi mama)

 

Lake School of English

...Nagyon jól éreztem magam Oxfordban, fantasztikus élmény volt. 

A Tanárok mind rendkívül segítőkészek, türelmesek és kedvesek voltak, ahogyan a család is.
Üdvözlettel,
Anne-Claire Merucci
 
DID - Deutsch Institut (Berlin)
...Nagyon tetszett a tábor nagyon jól éreztem magam. Az első héten a B1 német csoportban voltam,de a második héten már a B2 csoportba. Nagyon sok barátot szereztem.
Sipos Veronika
 
Dusemond Rugby School
...A tábor minden szempontból telitalálat volt a fiam számára, leginkább azért, mert minden szempontból megfelelt egy 14 éves gyermek életkorának.

Jól felépített, minőségi tábor,  kíválóan megszervezve.

Jövő nyáron is szeretném kiküldeni 2 hétre Angliába, hasonlóan tradicionális angol városba.

Üdvözlettel,

Császár Gábor

 

York - Melton College

Úgy érezzük, hogy a tavalyi Chester után nagyon jó választás volt York, s nem siettünk Londonba vagy Chambridge-be menni. York már nagyobb város, több érdekességgel és kihívással egy kamasz számára. A látnivalókról már nem is beszélve.

 

Ami az iskolát illeti, a college is bevált nekünk : Laura szeretett oda járni, sikerült a tudásához képest erős csoportba kerülnie, így biztosított volt a fejlődése, választékosak voltak az órák.

 

A tanárok jók voltak, igyekeztek a hangulatot feldobni, kivétel nélkül. A diákok is jó csapatot alkottak, főleg olaszok voltak többségben (szorgosan gyakorolták anyanyelvüket), szerencsére magyar gyerek egy sem volt !!! Laura szerint nagyon jól voltak beosztva a csoportok, életkorban nagyon összeillettek, ami alapvető elvárása ennek a korosztálynak.

 

Minden iskolai dolog jól szervezett volt, csupa pozitív benyomás.

 

A család maga volt a tökély, kedvesek, empatikusak, kommunikatívak, segítőkészek, többet vendéglátó családtól el sem lehet várni, mint amit Laura kapott ! Tiszta szállás, hiányolt eszközök azonnali pótlása kérés nélkül (hajszárító), finom kaják, sok-sok beszélgetés, ezernyi gesztus : bemutatták magyaroknak, templomba vitték, a lakókörnyezetüket séták során megmutatták, stb. Az ott lakó gyerekekkel minden programot egyeztettek, illetve saját kis chat-csoportot létrehozva mobilon mindig tudtak egymás hollétéről.

 

Nagy előny volt, hogy az iskola bérletet biztosított a tömegközlekedésre a gyerekeknek.

 

Összegezve remek volt minden, csakúgy mint tavaly ! Jól szívvel ajánljuk Yorkot és a Melton College-ot más tanulóknak is !!!

Mindent köszönünk.

Üdvözlettel, Póta Henriett

 

English in Chester

...Odett nagyon jól érezte magát Chesterben. Nagyon kedvesek voltak a szállásadók, az iskola is tetszett neki. Jók voltak a programok és a kirándulás is szuper volt. Sok élménnyel tért haza. Szerzett barátokat, akikkel a mai napig levelezik és az egyik magyar lányzóval is megkedvelték egymást. Vele is tartja azóta is a kapcsolatot. Nagyon meg vagyunk elégedve a szervezéssel. Gondolok itt az utazásra, az oktatásra, a szállásra, illetve az Önök segítségére és rugalmasságára. Szeretnénk, ha Odi jövő nyáron is részt venne egy ilyen kurzuson Angliában 2-3 hétig szintén egy családnál. Nagyon ideális volt minden szempontból. 
Üdvözlettel:
Kovács Adél (Odett anyukája)
 
Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ