Brentwood College School

Ajánlatkérés »

Bentlakásos iskola a Csendes-óceán partján, fiúk és lányok számára.
Helyszín:
Kanada nyugati partvidéke, Vancouver-szigeten Victoria városhoz közel, legszebb fekvésű és egyik legmodernebb koedukált bentlakásos iskola, amely hihetetlen panorámával és felszereltséggel várja a külföldi diákokat is. 
 
Az iskoláról:
Az iskolában nagyon sok advanced placement (AP) programot kínálnak, amely belépést jelent az USA és Kanada minden egyetemére. Az a diák, aki brit vagy más egyetemre szeretne menni, szintén megtalálja ennek a lehetőségét. A kötelező tárgyak mellett számos fakultativ tárgyat is fel lehet venni a diák érdeklődési köre szerint. Az iskola minden oktatási területen nagyon erős, de a modern és nagy színházterme különösen jó lehetőséget biztosít az előadó művészetek iránt rajongó diákoknak. 
 
Kollégiumról: Az iskola különleges abban, hogy a diákjai legnagyobb része helyben, a kollégiumokban lakik. 4-4 kollégium áll rendelkezésre a lányok, illetve a fiúk számára az iskola kampuszán. A kollégiumokban a hagyományok szerint tanárok is laknak, akiktől bármikor segítséget lehet kérni szükség esetén. 
 
Sport: Megszámlálhatatlanul sok sportág közül választhatnak a diákok. Csak néhány példa: kosárlabda, röplabda, evezés, rögbi, foci, tenisz, jég- és gyephoki, jóga, falmászás, síelés, squash, stb. 
 
Ellátás: Napi 5x-i étkezés, reggeli, ebéd és vacsora svédasztalos módón. 
 
Ösztöndíj: nemzetközi diákok számára is elérhető olyan ösztöndíj, amely jelentősen csökkenti a hivatalos tandíjat. 
 
 

Ár: 91700 CAD / év

 

« Kanadai iskolák

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ