Academic Summer egyetemi kóstoló

Ajánlatkérés »

Angol nyári nyelvtanfolyamok Cambridge-ben és Londonban.

Academic summer

Azokat a 9 és 17 év közötti diákokat várják, akik már legalább A2-es szinten beszélnek angolul és szeretnék angol nyelvtudásukat elmélyíteni az iskolai tantárgyakon keresztül.
A diákok a londoni DLD College és Cambridge-i Cambridge Abbey bentlakásos iskolábain vannak elszállásolva, ahol reggelit, ebédet és vacsorát is kapnak. A tanfolyamon, szálláson és ellátáson kívül különböző közös programok és kirándulások is a csomag részét képezik.
 

Cambridge-ről ide kattintva, míg Londonról ezen a linken talál részletes leírást.

 
Amennyiben érettségi előkészítőn szeretne részt venni, a tantárgyak listája ezen a linken olvasható.

London és Cambridge

London – London nemcsak város, hanem fogalom, igazi multikulturális metropolisz, nyüzsgő, bohém és elegáns. A városban teljes harmóniában él egymás mellett a múlt és a jelen. Lakossága mostanra megközelíti a 8 milliót, népességére nem csak a nagy szám, de az etnikai sokszínűség is jellemző. Egyes felmérések szerint a városban több mint 200 nyelvet beszélnek. A város hihetetlenül gazdag kulturális életet él: a világ top 10 múzeumából 3 itt található, pezsgő zenei élet, fesztiválok, filmbemutatók és rengeteg más érdekes program várja az ide ellátogatókat.
Cambridge világszerte híres egyetemeiről és gyönyörű épületeiről. Ez a világ egyik legrégebbi és legismertebb egyetemi városa, amely az elmúlt 500 év során számtalan nagy gondolkodónak és tudományos felfedezésnek adott otthont. A város máig megőrizte középkorias jellegét és kiválóan alkalmas arra, hogy gyalogosan vagy biciklivel felfedezzük. London könnyen megközelíthető egyaránt busszal és vonattal, kb. 50 perc alatt. 
 
További részleteket itt találsz.
 

Az árak miatt keress minket!

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ