Harrow School

Ajánlatkérés »

Angol nyelvtanfolyam 9-17 éveseknek
07.05-08.15.

Harrow

A mindössze 80 000 fő által lakott Harrow Nagy-London északnyugati részén helyezkedik el, 10,5 kilométerre a Charding Cross tömegközlekedési csomóponttól. A város, melynek épületeire jellemző a grúz építészeti stílus, több egyetemi kampusznak ad otthont.

 


A nyelviskola: Harrow School

 A Harrow School-t 1572-ben alapították. Híres, egykor itt végzett tanulók közé tartozik a korábbi brit miniszterelnök, Sir Winston Churchill, a költő, Lord Byron, az első indiai miniszterelnök, Jawaharlal Nehru és Hussein király Jordániából. Az egyik legelőkelőbb állami iskolákhoz tartozik nemcsak Angliában, hanem a világ minden részén is. A diákok teljesen elmerülnek a Harrow School nyújtotta  élményekben. Felfedezhetik történelmi épületeit, ahol olyan filmeket forgattak, mint pl. a Harry Potter. A Harrow School egy lenyűgöző, fűtött, fedett medencével, sportcsarnokkal, teniszpályákkal, színházakkal és egy iskolai farmmal büszkélkedhet.

 

 

Az órák:
Nyelvóráink segítik tanulóinkat a beszéd-, hallás- és kiejtési készségeik javításában, hogy folyékonyan kommunikáljanak angolul. Nyelvtudásukat alapul véve sikeresek lehetnek a modern nagybetűs életben is, hiszen a csapatmunka, a tárgyalások, a vita, a problémamegoldás, a prezentáció és a vezetői képesség fontos elemei a beszédnek.
 
A tanáraink:
A képzett EFL (angol, mint idegen nyelv) tanáraink mindnyájan anyanyelvi szinten beszélik az angol nyelvet. Olyan tanárokat keresünk, akik barátságosak, szórakoztatóak, lelkesek és tapasztaltak a fiatal tanulók oktatásában. Sok tanár évről évre visszatér hozzánk tanítani és folytatja velünk az év folyamán a Harrow School Short Courses Online tanfolyamainkat.

Kurzustípusok

  • Junior kurzusok
    • kezdőtől a haladó szintig
    • 13-26 napos kurzusok (30-70 órányi oktatás)
    • 9-17 éves diákok számára
 

Szálláslehetőségek

  • Diákszálláson - egy- vagy kétágyas tanulószobákba
 

További részleteket itt találsz.

 


Az árak miatt keress minket!

Ez a weboldal az Ön kényelmes böngészésének érdekében cookie-kat használ. Elfogadom További információ